Beleef Oostpoort

Kom winkelen in Oostpoort

Nieuws overzicht

Nieuws

Vrolijke winacties op Facebook

Vrolijke winacties op Facebook


Vrolijke winacties op Facebook

Volg jij Beleef Oostpoort al op Facebook? Blijf op de hoogte en doe mee met leuke winacties!

 In de komende periode vinden er verschillende winacties plaats, waarbij allerlei leuke prijzen te winnen zijn. Ben je benieuwd en wil je ook meedoen? Like de Facebookpagina Beleef Oostpoort en houd de pagina goed in gaten. Wie weet ben jij één van de gelukkig winnaars!

Doe je mee? Lees hier de actievoorwaarden van de actie. 

Nieuws overzicht

Nieuws

Vrolijke winacties op Facebook

Vrolijke winacties op Facebook


Vrolijke winacties op Facebook

Volg jij Beleef Oostpoort al op Facebook? Blijf op de hoogte en doe mee met leuke winacties!

 In de komende periode vinden er verschillende winacties plaats, waarbij allerlei leuke prijzen te winnen zijn. Ben je benieuwd en wil je ook meedoen? Like de Facebookpagina Beleef Oostpoort en houd de pagina goed in gaten. Wie weet ben jij één van de gelukkig winnaars!

Doe je mee? Lees hier de actievoorwaarden van de actie. 

Nieuws

 • Gezonde donatie door Oostpoort

  Gezonde donatie door Oostpoort

  Gezonde donatie door Oostpoort

  Oostpoort doneert overgebleven ingredienten aan Resto vanHarte en maakt hiervan overheerlijke gerechten!

  Op zondag 25 maart stond Oostpoort in het teken van Healthy Pasen. Tijdens Healthy Pasen konden de kinderen in verschillende winkels in Oostpoort ingrediënten ophalen voor het bereiden van een gezonde eiermuffin, zoals een havermout, groente, eieren en meer.

   

  Na het evenement bleven er wat ingrediënten over. Ingrediënten die Oostpoort graag wilden doneren om zo een lokaal initiatief blij te maken. Dus benaderde winkelgebied Oostpoort de Resto vanHarte Amsterdam Oost, gevestigd in Grand Café Genieten in Oostpoort. Zij wilden deze ingrediënten graag overnemen. Een mooie bestemming omdat Resto vanHarte een ontmoetingsplek is die mensen met elkaar in contact brengt. Gasten kunnen hier terecht voor een driegangenmaaltijd tegen een lage prijs. Het restaurant heeft hiermee een lokale en sociale functie.

   

  Bij Resto VanHarte staat gezond eten ook hoog op de agenda. Dit sluit naadloos aan op het event Healthy Pasen. 

   

  Resto vanHarte 1

 • Winkelgebied Oostpoort blikt terug op een succesvolle Healthy Pasen!

  Winkelgebied Oostpoort blikt terug op een succesvolle Healthy Pasen!

  Winkelgebied Oostpoort blikt terug op een succesvolle Healthy Pasen!

  Afgelopen zondag, 25 maart, stond winkelgebied Oostpoort in het teken van Healthy Pasen! 

  De paashaas had verspreid door het winkelgebied de ingrediënten voor zijn favoriete eiermuffins achtergelaten! Aan kinderen de vraag om de zes verschillende ingrediënten te verzamelen, thuis de eiermuffins klaar te maken en de meest originele foto toe te sturen via Facebook (www.facebook.com/beleefoostpoort) of per e-mail (events@oostpoort.nl). Het toesturen van de foto kan tot uiterlijk 4 april 2018. De winnaar wordt bekend gemaakt op 6 april 2018 en ontvangt een waardebon van €250,- te besteden in Oostpoort aan producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl!

   

  De route begon op het Oranje-Vrijstaatplein, waar kinderen werden gestimuleerd om lekker te bewegen door samen touwtje te springen en te hoela hoepen op muziek. Onderweg konden kinderen worden geschminkt en leerden zij meer over de gezonde ingrediënten van de eiermuffins. Ook wandelden er een levensgrote wortel, tomaat, ananas en aardbei rond door het winkelgebied en konden kinderen met hen op de foto!

   

  De blije gezichten van de kinderen en ouders waren hét bewijs dat Pasen leuk en tegelijkertijd gezond kan zijn! Dit werkte aanstekelijk op het winkelende publiek , waardoor de boodschap voor een gezonde leefstijl ook aan anderen werd overgebracht.

   

  Healthy Pasen werd georganiseerd door Beleef Oostpoort in samenwerking met het succesvolle initiatief ‘Zo blijven wij gezond in Oost’. Dit initiatief, ontstaan in 2014, werpt zijn vruchten af. Steeds meer bewoners, organisaties en ondernemers zetten zich in dit stadsdeel in voor het promoten van een gezonde leefstijl. Dit blijft niet onopgemerkt. Ook andere gemeenten in Nederland en zelfs in het buitenland zijn geïnspireerd geraakt door de lokale aanpak. In samenwerking met buurtorganisaties en actieve partners in de buurt zijn er al tal van initiatieven opgepakt waar behoefte aan is, zoals de workshops over gezond én goedkoop eten en een gezonde leefstijl. Enthousiaste bewoners zijn nu Op Gezonde Tour ambassadeur en brengen met veel passie de boodschap van ‘Zo blijven wij Gezond in Oost’ aan anderen over. Mede hierdoor geïnspireerd doen er nu ook steeds meer restaurants, ondernemers en supermarkten mee om met elkaar de buurt gezonder te maken.

  Deze samenwerking zag je ook terug tijdens Healthy Pasen in Oostpoort, waarbij diverse partners en ondernemers zich weer hadden aangesloten. De deelnemende winkels waren dit keer Pets Place, Xenos, Albert Heijn, Burger ’n Shake, Cool Cat en The Cool Collective.

   

  Natuurlijk waren ook de Op Gezonde Tour ambassadeurs aanwezig en kreeg het evenement door hen een gouden rand. Met veel passie en positiviteit leerden zij de kinderen meer over de ingrediënten voor gezonde eiermuffins en begeleidden zij met enthousiasme de sportactiviteiten op het Oranje-Vrijstaatplein.   

   

  Neem een kijkje op Facebook voor alle foto’s (www.facebook.com/beleefoostpoort) of kijk in de fotogalerij en raak geïnspireerd hoe leuk gezond kan zijn! Meedoen met de actie? Lees hier de actievoorwaarden

   

  Een vrolijk Healthy Pasen gewenst!

   

  Bereid de gezonde muffins thuisartikel afbeelding

  Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 100 gram havermout
  • 1 paprika
  • 1 wortel
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 8 muffinvormpjes

   

  Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Was de groenten en snijd ze in kleine stukjes.
  3. Zet de muffinvormpjes neer en vul ze met de groenten.
  4. Doe de havermout in een keukenmachine en maal ze fijn tot havermoutmeel (als je geen keukenmachine
  hebt kun je ook de hele havermout gebruiken). 
  5. Klop de eieren samen met de melk goed door elkaar.
  6. Meng nu de havermout (meel), bakpoeder, peper, zout en kruiden door het eiermengsel.
  7. Schenk het eiermengsel over de groenten en vul de vormpjes tot ongeveer driekwart.
  8. Zet de muffins voor 20-25 minuten in de oven. Haal ze niet meteen uit de vormpjes als ze klaar zijn, want dan schrikken ze en zakken ze in, dus laat ze eerst even laten afkoelen.
  9. Maak een originele foto en stuur hem tot uiterlijk 4 april via Facebook of naar events@oostpoort.nl. Op vrijdag 6 april wordt de winnaar bekend gemaakt via Facebook en e-mail!
  10. Eet smakelijk!

   

   

 • Oostpoort presenteert: Healthy Pasen!

  Oostpoort presenteert: Healthy Pasen!

  Oostpoort presenteert: Healthy Pasen!

  Dat Pasen leuk en tegelijkertijd gezond kan zijn bewijst het evenement Healthy Pasen in winkelgebied Oostpoort. 

  Op zondag 25 maart tussen 13.00 en 16.00 uur heeft de paashaas verspreid door winkelgebied Oostpoort ingrediënten voor zijn gezonde eiermuffins achter gelaten. Aan kinderen de vraag om de zes verschillende ingrediënten te verzamelen, thuis de eiermuffins klaar te maken en de meest originele foto toe te sturen via Facebook of per e-mail (events@oostpoort.nl). Dit kan tot uiterlijk 4 april. De winnaar wordt bekend gemaakt op 6 april en ontvangt een waardebon van € 250,- te besteden in Oostpoort aan producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl!

  De route start op het Oranje-Vrijstaatplein, waar kinderen en ouders worden verwelkomd. Met het startbewijs en recept op zak gaan zij in kleine groepen op pad. Onderweg worden kinderen gestimuleerd om te bewegen en gezond te eten, kunnen zij worden geschminkt en wandelen er een levensgrote wortel, tomaat, ananas en aardbei rond!

  Om alle ingrediënten op tijd te verzamelen kunnen kinderen en ouders zich tot uiterlijk 15.30 uur aanmelden bij de startlocatie.

   

  Zo blijven wij gezond in Oost

  Healthy Pasen wordt georganiseerd door Beleef Oostpoort in samenwerking met het succesvolle initiatief ‘Zo blijven wij gezond in Oost’. Dit initiatief, ontstaan in 2014, werpt zijn vruchten af. Steeds meer bewoners, organisaties en ondernemers zetten zich in dit stadsdeel in voor het promoten van een gezonde leefstijl. Dit blijft niet onopgemerkt. Ook andere gemeenten in Nederland en zelfs in het buitenland zijn geïnspireerd geraakt door de lokale aanpak. In samenwerking met buurtorganisaties en actieve partners in de buurt zijn er al tal van initiatieven opgepakt waar behoefte aan is, zoals de workshops over gezond én goedkoop eten en een gezonde leefstijl. Enthousiaste bewoners zijn nu Op Gezonde Tour ambassadeur en brengen met veel passie de boodschap van ‘Zo blijven wij Gezond in Oost’ aan anderen over. Mede hierdoor geïnspireerd doen er nu ook steeds meer restaurants, ondernemers en supermarkten mee om met elkaar de buurt gezonder te maken.

   

  Healthy Oostpoort
  Deze samenwerking zie je ook terug tijdens Healthy Pasen in Oostpoort, waarbij diverse partners en ondernemers zich weer hebben aangesloten. Natuurlijk zijn ook de Op Gezonde Tour ambassadeurs aanwezig en leer je welke ingrediënten er nodig zijn voor gezonde eiermuffins! Kom je ook? Wie weet win jij met jouw foto wel de prijs!

  Datum: 25 maart - Tijd: 13:00 - 16:00 uur - Startlocatie: Oranje-Vrijstaatplein (meld je hier voor 15.30 uur om mee te doen)

  Kijk op Facebook (www.facebook.com/beleefoostpoort) voor meer informatie en de actievoorwaarden.