Beleef Oostpoort

Kom winkelen in Oostpoort

Horeca

 

Horeca in Oostpoort

Het terassenseizoen is weer in volle gang. De grote vraag bij velen is: ‘‘Waar vind je dat ultieme plekje in de zon waar ook nog een tafeltje vrij is?” In Oostpoort heb je maar liefst 8 cafés en restaurants met allemaal zonnige terrassen. Heb jij ze al ontdekt?

Een paar jaar geleden stond het terras van Grand café Genieten al in de top 10 beste terrassen van de stad. Nu is heel Oostpoort gereed en ligt er langs de Ringvaart een prachtig terras aan het water en op het zuiden. Omdat Oostpoort autovrij is zit je hier heerlijk rustig! Bezoek hier o.a. Blend, Nomads en Publiek.

Kies je voor een terras op een levendige plek, dan is The Porterhouse Bar aan de Linnaeusstraat de aangewezen plek. Deze spot ligt direct aan één van de drukste entrees van Oostpoort. Hier is altijd wat te zien! The Porterhouse Bar zit in het voormalige politiebureau. Een prachtig monumentaal pand dat prachtig is gerestaureerd. Aan de voorkant en achterkant is een ruime en lichte serre aangebouwd.

 

Veel te ontdekken

De diversiteit van horecazaken in Oostpoort is groot. Voor heerlijke burgers kun je bijvoorbeeld terecht bij Burgers 'n Shake. Veel zaken organiseren bovendien ook geregeld leuke activiteiten: van live optredens, een pub quiz tot dansworkshops.

                            BagelsAndBeans_logo        logo  

 

 Burgers 'n shake 6logo_nomadslogo

             

 porterhousebarPubliekyatta

                        

                                     

 

 

 

Openingstijden

Maandag 12:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-19:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag 12:00-17:00