Beleef Oostpoort

Kom winkelen in Oostpoort

Privacy Statement

Bezoekt u onze website: www.beleefoostpoort.nl dan verwerken we een aantal persoonsgegevens. Het is voor u en voor www.beleefoostpoort.nl van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens en daarom verwerken en beveiligen wij deze gegevens zeer secuur. Wij vertellen u graag meer in onderstaande Privacy Statement.

 

We gebruiken uw IP-adres om te analyseren hoe lang en welke pagina’s u van onze website bezoekt en hoe u op onze website terecht bent gekomen. Hiervoor maken we gebruik van het statistiekenprogramma Google Analytics. Lees hier het privacybeleid van Google Analytics. Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om het doel (verbetering van de website) te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren hiervoor de minimale bewaartermijn van 14 maanden. Beleef Oostpoort verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Ten behoeve van het opsporen van eventuele problemen van onze website en server, bewaren onze servers logfiles. Deze bevatten IP-adressen en worden eens per jaar opgeschoond. Dit doen we om onze website en server veilig en toegankelijk te houden voor u en voor onszelf.

 

Door middel van cookies worden er persoonsgegevens verzameld die door ons worden gebruikt voor het optimaliseren en beter maken van de website. Meer informatie over cookies, vindt u in ons Cookiebeleid (link).

 

Op onze website vindt u een contactformulier om een bericht achter te laten of een vraag te stellen. Uw persoonlijke gegevens; naam en e-mailadres, worden opgeslagen in een beveiligde database. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden voor commerciële doeleinden. We gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden en u verder te helpen. Na beantwoording van uw vraag worden deze gegevens verwijderd.

 

Via Google en Facebook kunnen gegevens buiten de Europese Unie verwerkt worden. Al deze partijen zijn aangesloten bij het Privacy Shield Programma en voldoen daarmee aan een volgens de Europese Commissie passend beschermingsniveau.

 

Op onze website is een SSL-certificaat geïnstalleerd. Met SSL worden vertrouwelijke gegevens versleuteld verzonden, zodat ze niet onderschept kunnen worden.

 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. In bovenstaande

situaties kunt u contact opnemen met: info@beleefoostpoort.nl

 

Beleef Oostpoort neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

 

Contactgegevens:
Winkelcentrum Oostpoort
Oranje-Vrijstaatplein
1092 GX Amsterdam

 

Correspondentieadres:
Winkelcentrum Oostpoort
info@beleefoostpoort.nl

 

Als u uw gegevens niet achterlaat op onze website, kunnen wij uiteraard geen opvolging geven aan vragen en kunnen wij geen contact opnemen. De verstrekking van deze gegevens is dan ook een voorwaarde voor het stellen van vragen.

Ten slotte wijzen wij er nog op dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (de nationale toezichthouder). Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

 

Dit privacy statement kan van tijd tot tijd wijzigen indien nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De meest actuele versie vindt u altijd op www.beleefoostpoort.nl.

 

Amsterdam, mei 2018

Openingstijden

Maandag 12:00-18:00
Dinsdag 09:00-18:00
Woensdag 09:00-18:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-17:00
Zondag 12:00-17:00