Beleef Oostpoort

Kom winkelen in Oostpoort

Agenda

 • Extra koopavond

  18:00 - 21:00

  Extra koopavond

  Extra koopavond
  18:00 - 21:00

  Speciaal voor alle Kerstmannen en -vrouwen is winkelcentrum Oostpoort op vrijdag 22 december geopend tot 21.00 uur. Tot dan!

 • Light Festival Oostpoort

   - 

  Light Festival Oostpoort

  Light Festival Oostpoort
   - 

  Van 16 december 2017 t/m 21 januari 2018 is de lichtinstallatie Never Ends op het Oranje-Vrijstaatplein te bewonderen! Een wit en blauw schommelpaard met honderden LEDs. Daarnaast staan er drie Light Benches, welke elke 2,5 minuut van kleur veranderen. Kom langs, bewonder deze lichtkunstwerken en doe mee met de actie! Meer informatie?

 • Sinterklaas Speurtocht

  Sinterklaas Speurtocht

  Sinterklaas Speurtocht

  Bij Sinterklaas denk je aan pieten die pepernoten, schuimpjes en ander snoepgoed uitdelen. Winkelgebied Oostpoort vierde Sinterklaas op een andere manier. Namelijk met een gezonde Sinterklaas Speurtocht door het winkelgebied heen. Op zondag 3 december konden kinderen van 4 tot 12 jaar van 13:00 - 16:00 uur meedoen met een gezonde speurtocht.

   

  Gezondheid in Oostpoort

  Het is het tweede gezonde kinderevenement dat winkelgebied Oostpoort heeft georganiseerd. Het winkelgebied zet zich in voor een gezonde leefstijl. In Oost doen ook steeds meer restaurants, supermarkten en ondernemers mee. De kinderevents zijn een krachtig middel, waarbij kinderen wordt geleerd dat er ook overheerlijke gezonde alternatieven bestaan voor de viering van een festiviteit!

   

  Sinterklaas Speurtocht

  Op het Oranje-Vrijstaatplein konden kinderen hun schatkaart ophalen om zo de speurtocht te starten. Met behulp van de gezonde letters konden zij een gezonde puzzel oplossen en zich laten schminken. Alle pietjes ontvingen een leuke en gezonde verrassing! Alle foto's zijn te vinden op facebook.com/beleefoostpoort

 • Extra koopavond

  18:00 - 21:00

  Extra koopavond

  Extra koopavond
  18:00 - 21:00

  Speciaal voor alle Sinterklazen is winkelcentrum Oostpoort op vrijdag 1 december geopend tot 21.00 uur. Tot dan!

 • Healthy Halloween

  Healthy Halloween

  Healthy Halloween

  Winkelgebied Oostpoort viert Halloween met een Healthy Halloween speurtocht op zondag 29 oktober voor kinderen van 4 tot 12 jaar en doet dit voor het eerst in samenwerking met “Zo blijven wij gezond in Oost”. Een mooi initiatief in dit stadsdeel waarbij steeds meer bewoners, organisaties en ondernemers zich inzetten voor het promoten van een gezonde leefstijl.

   

  Healthy Halloween vindt plaats op zondag 29 oktober van 13.00-16.00 uur. Het startpunt is het Oranje-Vrijstaatplein. Tijdens Healthy Halloween krijgen kinderen de kans om de pompoenroute te lopen. Hierbij is het van belang om 6 ingrediënten te verzamelen voor de pompoensoep. Eenmaal thuis, kan de soep worden bereid en ontvangen wij graag de leukste foto’s hiervan. De winnaar ontvangt €250,- wat in Oostpoort besteed mag worden aan producten die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Lees de actievoorwaarden hier

  Facebookpagina: facebook.com/beleefoostpoort

 • Telekids disco show

  13:00 - 16:00

  Telekids disco show

  Telekids disco show
  13:00 - 16:00

  Op zondag 24 september kan iedereen komen zingen en dansen tijdens de Telekids disco show, met allerlei (kinder)wedstrijden en
  natuurlijk leuke prijzen!

 • Meet & Greet Paw Patrol

  12:30 - 16:30

  Meet & Greet Paw Patrol

  Meet & Greet Paw Patrol
  12:30 - 16:30

  Op zondag 27 augustus ontmoet je Chase en Marshall van Paw Patrol. Natuurlijk kun je ook met de pups op de foto. Tot dan!

  Tijd: 12.30-16:30 uur. 

   

 • Oostpoort Zomertrein

  13:00 - 16:30

  Oostpoort Zomertrein

  Oostpoort Zomertrein
  13:00 - 16:30

  Stap maar op de zomertrein! Vanuit deze magische stroomtrein beleeft iedereen Oostpoort op een compleet andere manier. Natuurlijk mogen de kinderen ook op de foto met deze bijzondere trein en de machinist.

  Daarnaast is de wens om op het Oranje Vrijstaatplein de grootste krijttekening van Amsterdam Oost te realiseren. Daarbij is de hulp van zoveel mogelijk kinderen nodig. Kom langs op 30 juli van 12.30-16.30 uur, stap in de trein en help mee. Tot dan!

 • Meet & Greet Brandweerman Sam

  13:00 - 16:30

  Meet & Greet Brandweerman Sam

  Meet & Greet Brandweerman Sam
  13:00 - 16:30

  Op zondag 25 juni brengt Brandweerman Sam een bezoek aan Oostpoort. Tijdens zijn bezoek kunnen de kids Brandweerman Sam ontmoeten én met hem op de foto. Na de activiteit zijn alle foto's te vinden op de Facebookpagina en op de website beleefoostpoort.nl. 

  Datum: zondag 25 juni
  Tijdstip: 13:00 - 16:30 uur

 • 2e Pinksterdag

  12:00 - 17:00

  2e Pinksterdag

  2e Pinksterdag
  12:00 - 17:00
 • Kom racen in Oostpoort

  Kom racen in Oostpoort

  Ben jij ook een echt racemonster? Bekijk dan een Formule 1 auto op het Oranje Vrijstaatplein in winkelcentrum Oostpoort. Misschien ben jij wel de nieuwe Max. Maak ook een foto voor Vaderdag! Kom langs op 28 mei van 12.30-16.30 uur. Tot dan!

 • Hemelvaartsdag

  12:00 - 17:00

  Hemelvaartsdag

  Hemelvaartsdag
  12:00 - 17:00
 • Dodenherdenking

  Dodenherdenking

  Dodenherdenking

  In verband met Dodenherdeking zijn de winkels op donderdag 4 mei geopend tot 18.00 uur. 

 • Sprookjes avontuur

  Sprookjes avontuur

  Sprookjes avontuur

  Wie houdt er nu niet van sprookjes? Spannende verhalen over sprookjesfiguren zoals prinsen, prinsessen, feeën, elfjes, heksen en tovenaren. Beleef in Oostpoort een middag vol magie en fantasie! Vind één van de ridders en ontvang een eigen stempelkaart. Heb jij alle sprookjesfiguren gevonden en ontmoet? Dan ontvang je een leuke verrassing. Ben jij er ook bij op 30 april van 13.00-16.30 uur? Tot dan!

 • Koningsdag

  Koningsdag

  Koningsdag

  Op Koningsdag zijn de winkels in Oostpoort gesloten. Wij verwelkomen u graag weer op vrijdag 28 april. 

 • 2e Paasdag

  12:00 - 17:00

  2e Paasdag

  2e Paasdag
  12:00 - 17:00
 • Iedere zondag geopend

  Iedere zondag geopend

  Iedere zondag geopend

  Winkelcentrum Oostpoort is iedere zondag geopend van 12:00 uur t/m 17:00 uur. 

 • Een dinosaurus T-Rex bewonderen?

  Een dinosaurus T-Rex bewonderen?

  Altijd al een dino willen bewonderen? Kom op zondag 26 maart naar Oostpoort en kom oog in oog te staan met een echte dinosaurus T-Rex. Loop zij aan zij met de T-Rex door Oostpoort of ga op de foto! Ook kun je op zoek gaan naar verborgen dino eieren, verstopt door winkelcentrum Oostpoort heen. Heb je alle eieren gevonden? Dan ontvang je een leuke verrassing! Ben jij er ook bij op 26 maart van 13.30-16.30 uur? Tot dan!

 • Extra kerstkoopavond

  Extra kerstkoopavond

  Extra kerstkoopavond

  Op vrijdag 23 december zijn de winkels in winkelcentrum Oostpoort geopend tot 21:00 uur. Zo kun je de laatste kerstboodschappen winkelen in je favoriete winkelcentrum. 

 • Kerstboulevard Oostpoort

   - 

  Kerstboulevard Oostpoort

  Kerstboulevard Oostpoort
   - 

  Met het lekkerste, leukste en mooiste van Oost 

  Van donderdag 15 t/m zondag 18 december wordt winkelcentrum Oostpoort van plein tot plein omgetoverd tot een oase van lichtjes en warmte, met kramen vol lekkernijen en een podium met liveacts. Een Kerstboulevard voor iedereen. De Kerstboulevard wordt op 15 december om 19.00 uur feestelijk geopend met de Kerst Lichtshow.

   

  Rond de foodtrucks met eten van veel lokale ondernemers uit alle windstreken en spulletjes voor in en onder de boom, staan pagodetenten waarin je je kunt opwarmen, iets kunt drinken en mede-Amsterdammers en toeristen kunt ontmoeten.

   

  De Kerstboulevard vindt plaats vanaf het Oranje-Vrijstaatplein tot aan het Land van Cocagneplein in winkelcentrum Oostpoort in Amsterdam. Je vindt hier van alles voor Kerst, met veel eten en drinken, maar ook activiteiten voor kinderen zoals een zweefmolen. Op het podium staan elke dag artiesten uit de buurt, met muziek en theater. Er heerst een echte kerstsfeer, met lichtjes en bomen, maar niet precies zoals je dat op de traditionele markten ziet. Hier is het net even anders, zoals Oost is, mooi divers en heel veelzijdig. De Kerstboulevard is een plek om gezellig te shoppen, drinken, eten en ontmoeten. Het gaat om samenzijn, zoals je dat rond kerst met je dierbaren doet. Bovendien: Oostpoort is een bijzondere plek met fijne winkels en een goede sfeer.

   

  Kerstboulevard Oostpoort, donderdag 15 t/m zondag 18 december, 12.00–21.00 uur (op donderdag begint de markt om 14.00 uur). De kerstmarkt is vrij toegankelijk. Je vindt er het lekkerste, leukste en mooiste dat Amsterdam Oost te bieden heeft. Op donderdag 15 december om 19.00 uur wordt de Kerstboulevard feestelijk geopend. Kom je ook langs?

Agenda overzicht

Agenda

Thomas de Trein komt naar Oostpoort

Thomas de Trein komt naar Oostpoort

Datum:
Tijd:

Elke laatste zondag van de maand is het familiezondag in Oostpoort.

Bekende striphelden komen op bezoek voor een Meet & Greet:

Zondag 28 augustus: Thomas de Trein

Zondag 25 september Bert en Ernie

Zondag 30 oktober: SpongeBob

 

Naast een ontmoeting met Thomas de Trein, rijdt er op 28 augustus een treintje door Oostpoort