Beleef Oostpoort

Kom winkelen in Oostpoort

Agenda

Sinterklaas Speurtocht

Sinterklaas Speurtocht

Datum:
Tijd:
13:00 - 16:00

Bij Sinterklaas denk je aan pieten die pepernoten, schuimpjes en ander snoepgoed uitdelen. Winkelgebied Oostpoort viert Sinterklaas op een andere manier. Namelijk met een gezonde Sinterklaas Speurtocht door het winkelgebied heen. Op zondag 3 december kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar meedoen met een gezonde speurtocht.

 

Gezondheid in Oostpoort

Het is het tweede gezonde kinderevenement dat winkelgebied Oostpoort organiseert. Het winkelgebied zet zich in voor een gezonde leefstijl. In Oost doen ook steeds meer restaurants, supermarkten en ondernemers mee. De kinderevents zijn een krachtig middel, waarbij kinderen wordt geleerd dat er ook overheerlijke gezonde alternatieven bestaan voor de viering van een festiviteit!

 

Sinterklaas Speurtocht

Kinderen kunnen op zondag 3 december tussen 13.00-16.00 uur terecht in Oostpoort. Op het Oranje-Vrijstaatplein kunnen de kinderen hun schatkaart ophalen om zo de speurtocht te starten. Met behulp van de gezonde letters zullen zij een gezonde puzzel oplossen. Oostpoort roept iedereen om verkleed als Piet te komen. In Oostpoort kun je ook als gezonde Piet laten schminken. Alle pietjes ontvangen een leuke en gezonde verrassing! Houd de Facebookpagina en website goed in de gaten voor meer informatie.